Over Madelon de Jager

Sinds 2011 ben ik professioneel werkzaam als coach en trainer voor zowel individuen als teams. Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich door mijn openheid en eerlijke benadering. Ik luister om te ontdekken wat iemand bezighoudt en drijft. Op die manier ontstaat er een unieke aanpak voor een coachtraject of training. Een opdrachtgever omschreef mijn werkwijze eens als volgt ‘Madelon is voor mij de complete coach die met haar vakkundigheid mensen echt helpt een stap vooruit te zetten. Zij is voor mij het bewijs dat het kan: loslaten, autonomie echt bij de mensen zelf leggen en mooie resultaten behalen.’

Van nature beschik ik over een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar het denken en handelen van mensen. Dit onderstreept direct mijn drijfveer voor het uitoefenen van mijn vak. Coachen is niet mijn werk, het is mijn zijn. Mijn passie. Ieder gesprek heeft zijn uitwerking en wordt doorleefd. Met plezier ondersteun ik de coachee in het leerproces en ik daag uit tot het verkennen van het onbekende. Daarbij onderstreep ik het belang van eigenaarschap voor de wens tot verandering en het in stand houden van een gezond en gelukkig leven. Mentale en fysieke vitaliteit is bepalend voor succes. Mijn doel is om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van mensen en hen te begeleiden in groei.