Zelf leren waar ik nu precies tegenaan liep

5/5
Jessica Faijdherbe

Door eerdere ervaringen was ik een persoon met een grote mond en stond soms negatief in het leven. Ik overschreeuwde mezelf om mijn onzekerheid niet te laten zien. Toen ik begon met het coachtraject, was mijn communicatie al verbeterd maar ik was er nog niet. Ik wilde zelf leren waar ik nu precies tegenaan liep.

Door de gesprekken, kwam ik tot het inzicht dat ik andere mensen boven mijzelf plaatste. Deze mensen vond ik hoger staan en daardoor keek ik tegen ze op en durfde ik niet goed met deze mensen te communiceren. Ik was bang wat andere mensen van mij vonden.

Het eerste coachgesprek vond ik heel zwaar. Ik kon me moeilijk openstellen en de puzzelstukjes vielen niet op hun plaats. Op weg naar huis lande het één en ander. Tijdens het tweede gesprek ging het een stuk beter. Ik stelde me open en dat was voor mij al heel wat.

Nu na de coaching ben ik een completer mens. Ik overschreeuw mezelf niet meer. Ik geloof veel meer in mezelf en voel me niet meer anders. iedereen is speciaal op zijn eigen manier. Daarnaast plaats ik mensen niet zo snel meer boven mezelf en als ik dat wel doe, dan ben ik me daarvan bewust en ga ik daarmee aan de slag.

Ik ben na de coaching overladen met complimenten omdat iedereen zag hoe ik veranderd ben. Waar mensen mij eerst negatief vonden vinden ze me nu positief, lief, attent en sterk persoon. Ik zit veel lekkerder in me vel. Maak me niet meer zo druk om wat een ander van me vind. Ik voel me gelukkiger dan ooit!

Terug naar overzicht